Afsluitingsdag voor jeugd 10 juni

29 mei 2017
Beste jeugdspelers en ouders/verzorgers,
Op zaterdag 10 juni organiseert de activiteitencommissie van v.v. Corenos een leuke activiteit om het seizoen 2016/2017 af te sluiten. Op het voetbalveld komen allerlei toffe attracties en activiteiten te staan, zo zullen er onder andere een stormbaan, gladiatorspel en een buikglijbaan aanwezig zijn.
De bedoeling is dat de teams een uur lang kunnen spelen, voetballen en lol maken en daarna zullen afsluiten met een lekker patatje in de kantine. Het tijdschema van het ziet er dan als volgt uit:
Tijd
Teams
10.00-11.00 uur
JO9 + JO11 (F + E)
11.00-12.00 uur
JO13 + MO13 (D + DM)
12.00-13.00 uur
JO15 (C)

 

Na dit uur Sport & Spel wordt er dus nog gezamenlijk patat gegeten. Reken er dus nog ongeveer een half uur bij voor het afgelopen is.

Bij de patat komt ook een snack. Hiervoor is keuze uit: frikandel, kroket of kaassoufflé. Geef uiterlijk dinsdag 6 juni aan je jeugdleider door wat je keuze is. Zij geven dit dan weer door aan de organisatie. Mocht je deze dag helaas niet kunnen, wil je dit dan ook doorgeven aan je jeugdleider? Er zijn geen kosten aan deze dag verbonden. Alles wordt betaald door de club.

Nog één ding: neem in verband met het buikglijden schone/droge kleren mee!

We hopen jullie allemaal te zien op 10 juni!

Met vriendelijke groet,

de Activiteitencommissie van v.v. Corenos