Corenos 1 laat kaas van het brood eten in remise tegen Westerlee 1

4 oktober 2017

Na 45 minuten leek het een zonnige middag in de regen te worden voor de hoofdmacht. Na een raak geschoten strafschop door specialist Aalderd Duinkerken en een gallery-play goal van Lars Baar zat de thuisploeg op rozen. Hoewel de tussenstand uitgebreid had moeten worden, kwam de ploeg amper in de problemen. Westerlee leek tijd en moeite verspild te hebben door naar Roodeschool af te hebben gereisd.

Na de thee liet Corenos minder goed voetbal zien. In de eerste tien minuten na rust creëerde het nogmaals een aantal grote kansen om de voorsprong alsnog te vergroten. Klik op de titel om verder te lezen!
Wederom beloonden aanvallers zichzelf niet. Westerlee kwam beter in de wedstrijd. Na een klein uurtje spelen bewees het elftal een stuk effectiever te zijn dan dat Corenos was geweest. Een scherpe voorzet zeilde richting de tweede paal, een halve kans werd binnen gewerkt.

Corenos probeerde het veldspel uit het eerste bedrijf weer op te pakken maar kwam niet verder dan voorspelbare, lange, hoge ballen die niet aankwamen.
Zo’n twintig minuten voor tijd ontstond er een soort flipperkast situatie die tekenend was voor de rommelige tweede helft. Nadat de bal op het gladde veld tweemaal werd gemist door Corenos glipte de spits van de bezoekers ertussen uit. Één tegen één met Sven Knot deed de nummer negen voor hoe het wèl moest.
Na de gelijkmaker werd er risicovol gezocht naar een nieuwe voorsprong. Hierdoor kwam Westerlee er nog een paar keer erg gevaarlijk uit.

Aanstaande zaterdag ontvangt Corenos SJS op sportpark Roodeschool. In het vorige seizoen werd SJS zowel thuis als uit met twee doelpunten verschil verslagen. Het verleden geeft echter geen zekerheid, Corenos heeft nog geen vast elftal of een vaste tactiek.
Zo vroeg in het seizoen is het nog niet nodig om op de ranglijst te kijken maar 1 punt uit twee wedstrijden stilt de honger van deze jonge ploeg niet.
Om niet tegen een te grote achterstand aan komen te kijken zullen de drie te verdelen punten in eigen huis gehouden moeten worden.