Corenos JO9 wint eerste wedstrijd (+ foto’s!)

4 oktober 2017

Corenos JO9 kent geen makkelijke seizoensstart. Met net wel en af en toe net niet genoeg spelers is het elke week lastig om een team rond te krijgen. Afgelopen zaterdag lukte dat wel en zo konden we onze eerste competitiewedstrijd spelen tegen FC LEO. De jongens en meiden van de JO9 hadden er veel zin in en stonden al vroeg op het veld. Kevin (de nieuwe leider) zorgde voor een goede warming-up en wat leuke pass en trap oefeningen. Om 09.00 mocht er eindelijk worden gespeeld. Klik op de titel om verder te lezen en de foto’s te bekijken van afgelopen zaterdag.
Al gauw werd er gescoord door Corenos, en zo ging het over en weer. Corenos scoorde veel en ook FC LEO mocht enkele goals maken, al stond onze nieuwe keeper Twan goed te keepen! De eindstand kwam op een 13-4 voor de meiden en jongens van Corenos JO9. Volgende week spelen we in Garmerwolde tegen GEO JO9 én we krijgen binnenkort prachtige nieuwe tenues, gesponsord door Roadbear Studios, het bedrijf van Hannah haar ouders. Spannend!

We zijn nog altijd op zoek naar enkele nieuwe spelertjes, dus mocht je graag een keer willen spelen en ben je rond de 9 jaar, je bent welkom op de maandagavond training! Het begint om 18.15!

IMG_0997