Ik hou van Corenos quiz groot succes!

12 maart 2018

Voor jongstleden zaterdag 10 maart stond de quiz ‘’Ik houd van Holland’’ op het programma. Eerst moest er natuurlijk een hapje gegeten worden. Een overheerlijk buffet, waar Jamie Oliver een puntje aan zou kunnen zuigen, stond klaar voor alle aanwezigen. Deze was klaargemaakt door een aantal leden van de club, nogmaals dank hiervoor!

Maar liefst 16 teams hadden zich ingeschreven, wat inhield dat de kantine bomvol zat. Onder leiding van Madelein en Sanne geassisteerd door Kimberly, Marieke en Marit werden vele vragen op de teams losgevuurd over allerlei verschillende wetenswaardigheden over Holland. Denk hierbij aan bijvoorbeeld topografie, muziek, sport., geluidsfragmenten van personen met de hilarische ronde’’zeg eens euh’’ als rode draad door het hele programma. Na de vele vragen kon de eindstand opgemaakt worden met als verrassende winnaar het team Golven + Bier, VVT 27 tweede en als derde het team 4 D’s. Han, Bassi, Bart en Steven werd gehuldigd voor hun buitenaardse prestatie en mochten hun prijs in ontvangst nemen waarna het nog lang gezellig bleef in de kantine.

Deze avond was de eerste van de vier activiteiten die voor 2018 zijn gepland. Zaterdag 23 juni is het volgende deel: klootschieten met een beachparty!

Grote complimenten naar de activiteiten commissie toe, het was een uiterst goed geslaagde en gezellige avond met veel deelnemers.

IMG_1295