Procedure

Ben jij op zoek naar een sportieve club met een uitstekende naam en reputatie? Kom dan naar Corenos! Aanmelden is een eitje.

Klik op Aanmeldformulier v.v. Corenos om het aanmeldformulier te downloaden, vul het in en lever het in bij de ledenadministratie (Klaas Duinkerken, Bauwemalaan 6 in Roodeschool. secretarisvvcorenos@outlook.com). Vanaf 10 jaar dienen nieuwe leden een pasfoto in te leveren.

Nieuwe leden door overschrijving:

Speler vraagt bij oude vereniging overschrijvingsformulier aan en laat deze door oude vereniging (meestal penningmeeester) voor hun deel voor akkoord invullen. Het spreekt voor zich dat men aan de verplichtingen moet voldoen om zich af te melden bij de oude vereniging (denk aan contributieverplichting).

Speler vult eigen gedeelte volledig in en levert het formulier via de contactpersoon jeugd/senioren in bij de ledenadministrateur (inclusief de oude KNVB spelerspaspas en ledenmutatieformulier door die hij/zij ontvangt van de oude vereniging).
De secretaris vult het laatste deel in en stuurt formulier op naar KNVB. Na akkoord komt er een nieuwe spelerspas KNVB.

Leden die vertrekken bij Corenos moeten de omgekeerde weg volgen.

Proeftrainingen worden in principe niet toegestaan. Dit i.v.m. verzekering. Indien dit toch wordt gevraagd kan dit voor eigen risico worden toegestaan en zal de persoon aangemeld worden bij de KNVB en de oude vereniging zal worden ingelicht.