Corenos 2 8 - 1 Stedum 2

3 September 2016 - 14:30 op Corenos Sportpark

Corenos 2 speelde zaterdag de laatste oefenwedstrijd voor aanvang van de competitie tegen Stedum 2. Het was een goede wedstrijd. Een wedstrijd met twee gezichten. Corenos 2 was nog niet gewend om in een wedstrijd het initiatief naar zich toe te trekken, immers, zowel tegen Godlinze als ZNC hadden zij te maken met sterkere teams dan Corenos zelf. Daarom liep het in de eerste 10-15 minuten belabberd. Alhoewel Stedum zelf met 11 man op eigen helft speelde en iedere spelers van ons 5 meter ruimte bood, presenteerde Corenos het om pass na pass verkeerd af te leveren.
Inmiddels hadden zij gescoord (afgekeurd wegens buitenspel) en een megakans on zeep geholpen. Maar na dat kwartier pakte Corenos het prima op!
Ruststand 1-1 was vertekend want Corenos hielp twee kansen om zeep. Na de pauze waren zij gesloopt. Middels een viertal uitstekend aanvallen was het snel 4-1. Uiteindelijk liep Corenos uit naar 8-1, waarvan 1 pingel. Ceasar liep goed door en werd vastgehouden. Terechte strafschop! Dat Zuudje er een aantal van scoorde moeten we niet vermelden want dan hebben we geen leven meer (mooie goals Erik), maar de twee van Steven moeten ook niet onvermeld blijven! En die ene van Klaas was ook van grote schoonheid. Even genieten van deze 8-1 mannen maar aanstaande zaterdag gaat het om het echie! Geen onderschatting, keihard trainen en dam weten we over exact een week waar we echt staan!