Uitnodiging

28 september 2017

Beste vrijwilligers RWE/Eemsmond,

Elk jaar bezoekt FC Groningen de gemeente Eemsmond om hun eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen te spelen tegen een regioteam van de gemeente Eemsmond. Door jullie geweldige inzet voor de verschillende taken was dit evenement elk jaar weer een groot succes. Tot volle tevredenheid van de 7 voetbalverenigingen, de gemeente Eemsmond, FC Groningen en natuurlijk de hoofdsponsor van dit evenement; RWE.  

Uit dankbaarheid voor uw inzet heeft RWE entreekaarten beschikbaar gesteld voor een ieder die de afgelopen jaren namens v.v. Corenos als vrijwilliger heeft geholpen met de organisatie van dit mooie evenement. Het maakt niet uit wat voor werkzaamheden u heeft verricht en tijdens welke editie, u bent van harte welkom om u aan te melden. 

  • De entreekaarten zijn voor de wedstrijd FC Groningen tegen PSV op woensdag 13 december om 18.30.  
  • Er is per 2 personen een parkeerplaats beschikbaar.  
  • U wordt ontvangen door RWE in de bioscoop waar soep en broodjes worden aangeboden. Consumptiemuntjes worden beschikbaar gesteld. 
  • Exacte ontvangsttijd wordt nog bekend gemaakt. 

Let op: er zijn in eerste instantie 35 entreekaarten beschikbaar per club. Meldt u dus gauw aan! Overgebleven kaarten worden verdeeld onder de clubs die meer aanvraag dan aanbod hebben.

Tot uiterlijk 15 oktober kunt u een entreekaart aanvragen per mail, telefoon of natuurlijk persoonlijk bij Henno Tamsma, henno.tamsma@outlook.com, 06-10960001.