• Aan het einde van dit seizoen was het dan zover. De laatste dweil werd over de vloer gehaald, de laatste glazen gespoeld, de deur voor de laatste keer op slot gedraaid en de sleutels ingeleverd.....

  Na veertig jaar lang vrijwilliger te zijn geweest voor Corenos hebben Dirk en Hennie Bakker besloten dat het mooi was geweest. Na vele taken, waaronder bestuurslid en het draaiende houden van de kantine, deden Dirk en Hennie dit seizoen nog de schoonmaak van de accommodatie en de inkoop voor de kantine. Ze geven het stokje nu door aan een volgende generatie.

  We ontvingen van hen een kaartje met de volgende mooie tekst:

  ‘We willen het bestuur, en iedereen die de ons de afgelopen 40 jaar het vertrouwen heeft gegeven voor Corenos te werken, heel hartelijk bedanken!

  Houd de schouders er met elkaar onder, hetzij op voetbalgebied, hetzij om de vereniging op de rails te houden, o.a. financieel, en in onderhoud en schoonmaak. Dat hoort ook bij deze club.

  Tijdens de jaren die we bij Corenos waren betrokken, hebben we verdrietige tijden, maar vooral heel veel mooie tijden gehad. We wensen jullie alle goeds, succes met het besturen van de vereniging.

  Houd de schouders eronder met elkaar. Dirk en Hennie’

  In de loop van het komende seizoen zal er op een passende manier afscheid worden genomen van Dirk en Hennie.