• Bazar 2020 zeer succesvol!

  Vrijdag 7 en zaterdag 8 februari heeft de jaarlijkse bazar van vv Corenos plaatsgevonden. Ook dit jaar was het terugkerende evenement weer zeer succesvol. Beide avonden zijn druk bezocht en er werden vele mooie prijzen gewonnen.
  Zo zijn er naast alle vleesprijzen en taarten onder andere ook een televisie, vip-kaarten voor FC Groningen, een boormachine, vele voetbalshirtjes, levensmiddelenpakketten en een vuurkorf verloot. Maar de hoofdprijs van het weekend was een mooie zeilboot, welke door middel van een heuse ‘act’ van de bazarcommissie gepresenteerd werd.

  Voor alle jeugdleden werd op de vrijdagavond een spellencircuit georganiseerd. Door het spelen van verschillende spellen kon er gestreden worden om leuke prijsjes.

  Wij kijken terug op een succesvol weekend, waarbij weer vele vrijwilligers op de been waren om hun steentje bij te dragen. Ons dank gaat dan ook uit naar iedereen die zich heeft ingezet om de Bazar 2020 tot een succes te maken.
  Ten slotte gaat onze grote dank uit naar alle sponsoren voor het aanbieden van de prijzen en natuurlijk aan alle bezoekers.
  Er is weer een geweldig bedrag binnengehaald voor de de club!

  Hopelijk tot ziens op de bazar in 2021!

  De bazarcommissie vv Corenos