• Club van 40

  De club van 40 heeft als primaire doel v.v. Corenos extra mogelijkheden te bieden voor het bereiken van bijzondere doelstellingen. Denk hierbij aan verduurzaming, verbouwingen in en om het clubgebouw etc. Hieronder worden enkele voorbeelden genoemd van projecten die Club van 40 de afgelopen jaren heeft gerealiseerd:

  • Financiële bijdrage aan de zonnepanelen

  • Ballenpomp

  • Veranda/overkapping

  • Terras opnieuw aangelegd en uitgebreid.

  Dit zijn een paar van de zovele projecten die club van 40 heeft gerealiseerd sinds de oprichting in 2002. Met jullie bijdrage van 40 euro per jaar kunnen wij de club in de komende jaren ook blijven ondersteunen met het realiseren van mooie doelen.

  In 2002 heeft de PR commissie de ‘’Club van 40’’ opgericht. De PR commissie heeft het initiatief genomen om een fonds te vormen dat financiële ondersteuning kan bieden aan bepaalde activiteiten van v.v. Corenos. Het gaat om zaken die niet binnen de normale begroting gerealiseerd kunnen worden. Hierover wordt in de vereniging breed gedacht.

  Jaarlijks zal in overleg met het bestuur van Corenos een bestedingsprogramma worden opgesteld voordat tot uitvoering kan worden overgegaan. U, als lid van de Club van 40, kunt hierover mee oordelen op de jaarlijkse club van 40 vergadering. U kunt dan uw ideeën aan de man brengen en bepaalt samen met het bestuur van de Club van 40 wat daarvan tot uitvoer kan worden gebracht. Dit kan verschillen van een financiële bijdrage aan de club om bijvoorbeeld onvoorziene kosten te dekken. U kunt denken aan een verbetering van het complex of een gezellige avond voor de leden van de Club van 40. 

  In 2013 is er met het oog op het 50-jarig jubileum een nieuw bestuur gevormd. Bestaande uit Roel Munting, Marco Dijk en Han van der Leest. 

  U kunt zich direct aanmelden! Uw naam wordt geplaatst op het speciale ‘Club van 40’ bord in de kantine. Met uw goedkeuring wordt er eenmalig 40 euro per jaar van uw rekening afgeschreven. 

  Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

  • Roel Munting (Voorzitter, 06- 20 50 68 17)

  • Han van der Leest (Algemeen lid, 06- 83 38 26 95)

  • Marco Dijk (Algemeen lid, 06- 15 83 08 55)

  Voor vragen mail ons op onderstaande mailadres:

  cv40vvcorenos@gmail.com

 • Aanmelden Club van 40