• Na een week rust stond de wedstrijd thuis tegen concurrent KRC/ZEC te wachten. Al vanaf de 1e minuut probeerde Corenos de tegenstander onder druk te zetten. Na een aantal kansen was het uiteindelijk Bram die de score opende na een mooie pass van Mark, 1-0. Achterin stond Corenos ook goed en de spaarzame uitvallen van KRC/ZEC werden al snel geneutraliseerd. Daan scoorde met een mooie kopbal vanuit een corner van Stefan, 2-0. Er werd goed bewogen en gecombineerd en uiteindelijk lukte het Daan na een pass van Rohan om nogmaals te scoren en de stand op 3-0 te brengen.

In de 2e helft werd er niet meer gescoord, achterin hielden ze het dicht en voorin konden ze de kansjes die er waren niet verzilveren.