• Zaterdag 2 maart speelde Corenos JO15 zijn 1e thuiswedstrijd van de voorjaarsreeks, na 2 weken stil te hebben gestaan, tegen SJO ’t Hogeland JO15-2.

  Corenos zette de tegenstander al vroeg onder druk waardoor ze snel op 1-0 kwamen door een goal van Jurjen. Binnen 5 minuten was het al 2-0 door Bram en even later scoorde Jurjen opnieuw, 3-0.
  Corenos wist elkaar gemakkelijk te vinden en hield de tegenstander onder druk, waardoor het even later 4-0 en 5-0 werd door Stefan en Roan. Voor de rust scoorde Bram nog 6-0, maar SJO ’t Hogeland deed echter ook iets terug, de spits ging er vandoor en liet keeper Edwin kansloos, 6-1.

  Na de warme thee ging Corenos rustig door waarmee het de 1e helft al bezig was, de score verder vergroten, het werd 7 en 8-1 door Daan en Stefan, die ook de 9 en 10-1 voor hun rekening namen.
  Achterin bleven o.a. Remco, Arnold en Rohan geconcentreerd, ze gaven de tegenstander geen enkele kans om richting keeper Edwin door te stomen.
  Het middenveld bleef lekker door combineren en zorgden er met de voorhoede voor dat er nog een aantal malen gescoord werd: 11-1 door Daan, 12-1 door Mark en 13-1 door Jurjen.
  Na een mooie aanval tussen Thorsten en Jurjen kopte Rohan de bal richting de goal, helaas werd deze kopbal geblokt maar gelukkig kwam hij weer voor de voeten van Rohan, die zich deze 2e kans niet voorbij liet gaan en de 14-1 binnenschoot.
  Het lukte Jeremy en Miriam helaas niet een doelpunt te scoren maar Yorick, Bram, Jurjen en Daan wisten het net wel te vinden en uiteindelijk bleef het scorebord op 18-1 staan.