• Corenos start voorzichtig op

    Gisteravond heeft het kabinet nieuwe stappen aangekondigd om samen de coronapandemie de baas te worden. Deze stappen hebben gevolgen voor het amateurvoetbal en daarmee ook voor V.V. Corenos. Zo is er aangekondigd dat de jeugd tot en met 12 jaar, vanaf 29 april beheersbaar en georganiseerd mag trainen, zonder de 1,5 meter afstand te houden. Ook mag de jeugd vanaf 13 tot en met 18 jaar trainen, mits de 1,5 meter regels in acht worden genomen.

    Het is voor onze vereniging een lichtpunt waar we mee aan de slag gaan, maar we zullen dit zorgvuldig aan moeten pakken. De kantine en de kleedkamers blijven voorlopig dicht. Ook moeten wij wachten op informatie vanuit de gemeente welke stappen we mogen ondernemen.

    De afgelopen weken zijn wij achter de schermen druk geweest met het opzetten van een aantal activiteiten, zodat onze jeugdleden thuis aan hun techniek en skills kunnen werken. We zullen onze spelers en speelsters uitdagen met filmpjes waar direct mee geoefend kan worden. We wensen jullie veel succes en houden iedereen op de hoogte van de ontwikkelingen. Houd daarom alle social media en onze website goed in de gaten!

    Verbeter je voetbalskills