• De bazar hoort bij Corenos

    De bazar en voetbalvereniging Corenos horen bij elkaar zoals voetbal en gras. Ieder jaar wordt in de winterperiode de bazar georganiseerd en de geschiedenis hiervan gaat jaren terug. Wanneer de eerste bazar is georganiseerd is niet precies te achterhalen, maar in het jaarverslag van 1976 wordt al gesproken over een bazar bij het voormalig café Elderman. In de jaren daarna heeft het ook plaatsgevonden bij Hotel Ekamper en het schooltje aan de Hooilandseweg. Echter is de bazar pas echt een begrip geworden op de locatie van de familie Hoving aan de Hooilandseweg waar het van 1996 tot 2009 is georganiseerd.

    In 2010 is de overstap gemaakt naar het dorpshuis van Roodeschool, waar de bazar dit jaar alweer voor de tiende keer wordt georganiseerd. Wat de bazar van Corenos zo succesvol maakt is niet in beton gegoten, maar het is een combinatie van laagdrempeligheid,  traditionele spelletjes, leuke prijzen en gezelligheid. Dit alles voor jong en oud, en iedereen uit Roodeschool en de wijde omgeving is van harte welkom.

    De bazar is niet mogelijk zonder de steun van alle ondernemers en bedrijven uit de regio die door een financiële bijdrage of een fysiek cadeau de bazar mogelijk maken. Voor de komende editie hopen we weer alle steun te krijgen en veel mensen te mogen begroeten. U bent van harte welkom op 7 en 8 februari aanstaande in het dorpshuis in Roodeschool.