• Drukbezochte nieuwjaarsvisite groot succes!

  Zaterdag 5 januari zat de kantine in Roodeschool bomvol voor de traditionele nieuwjaarsvisite, die dit jaar een iets andere invulling kreeg dan gebruikelijk.

  Nadat voorzitter Klaas Duinkerken iedereen welkom had geheten, en in zijn speech terugblikte op 2018, en vooruit keek naar de plannen in 2019, kon de Pubquiz beginnen. De activiteitencommissie had 9 rondes voorbereid met categorieën zoals Actualiteiten, Sport, Groningana en natuurlijk een echte Corenos-ronde. Tussendoor werd er lekker gegeten.

  In de laatstgenoemde ronde werden o.a. vragen gesteld over de net afgetreden voorzitter Henno Tamsma en penningmeester Daniël Wezeman. Na deze ronde werd Henno door Klaas in het zonnetje gezet. Hij roemde Henno om zijn betrokkenheid en de vele uren die hij in zijn voorzitterschap gestoken heeft. De ex-voorzitter en zijn vrouw Lutske kregen bloemen en een hotelbon als dank.

  Toen de laatste rondes gespeeld waren, en de jury alle punten had opgeteld was het tijd voor de prijsuitreiking.

  Twee teams gingen tijdens de gehele quiz gelijk op, en bleken uiteindelijk ook precies hetzelfde aantal punten vergaard te hebben. Een gedeelde 1e plek dus, voor team ‘Gooi d’r een euro in’ en team ‘Winterstampot’!

  Deze pubquiz was de laatste activiteit in een reeks van 4, die gedurende het hele jaar gehouden zijn. Van elke activiteit zijn de standen bijgehouden en 9 teams hebben aan alle activiteiten meegedaan. Uiteindelijk ging team ‘Golven+Bier’ er met de hoofdprijs vandoor!

  Na de prijsuitreiking was het nog lang gezellig in de kantine.

  Het bestuur en de activiteitencommissie van Corenos bedanken iedereen die deze avond tot een succes heeft gemaakt!