• Drukbezochte nieuwjaarsvisite groot succes!

  Zaterdag 4 januari zat de kantine in Roodeschool bomvol voor de traditionele nieuwjaarsvisite, de invulling van de avond was vergelijkbaar met die van vorig jaar maar er was nu een extra verrassing.

  Nadat voorzitter Klaas Duinkerken iedereen welkom had geheten, en in zijn speech terugblikte op 2019, en vooruit keek naar de plannen in 2020, was het tijd om afscheid te nemen van een aantal personen. Dirk en Hennie Bakker zijn afgelopen zomer gestopt als vrijwilliger van Corenos. Na een periode van 30 jaar als kantinebeheerders en 11 jaar als schoonmakers kwam er na 41 jaar een einde aan de werkzaamheden bij Corenos. Ook werd er afscheid genomen van Marieke Scholtens als bestuurslid. Marieke was de afgelopen 3 jaar Algemeen bestuurslid en heeft in het voorjaar aangegeven te gaan stoppen. Namens Corenos nogmaals bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren!

  Nadat de voorzitter zijn speech had afgesloten was het tijd om te gaan eten, een heerlijke stamppotbuffet. 

  Als verrassing was er na het eten een optreden van Eppe Scholtens en de NEO-Girls, onder begeleiding van hoofdtrainer Marco Pesiwarissa. Door op onderstaande link te klikken kun je het filmpje zien, met dank aan Oomke Frans.

  https://youtu.be/qU7SkSKn-VI

  Daarna was het tijd voor de pubquiz. De activiteitencommissie had 8 rondes voorbereid met categorieën zoals Actualiteiten, geschiedenis en muziek. Toen de laatste rondes gespeeld waren en de jury alle punten had opgeteld was het tijd voor de prijsuitreiking.

  Twee teams gingen tijdens de gehele quiz gelijk op, uiteindelijk zat er 1 punt verschil tussen beide teams. Het sterkste team was uiteindelijk team ‘Gooi d’r een euro in’. Ook vorig jaar wisten ze de pubquiz te winnen.

  Na de prijsuitreiking was het nog lang gezellig in de kantine.

  Het bestuur en de activiteitencommissie van Corenos bedanken iedereen die deze avond tot een succes heeft gemaakt!