• Help Corenos: samen met FC Groningen in actie voor amateurpartners

  Beste supporter,

  Nu de kantines dicht moeten blijven, lopen onze amateurpartners veel geld mis. Dit leidt tot grote financiële problemen. Daarom komen wij in actie. Help je mee?

  Geef je club een rondje!

  Nu dit in de kantine niet kan, roepen wij iedereen op om online een rondje te geven aan jouw club: vv Corenos

  Een rondje is een donatie ter waarde van een rondje in de kantine. Via de website www.rondjevoorjeclub.nl kunnen supporters, leden en liefhebbers van het amateurvoetbal rondjes geven. Je krijgt hier geen drankjes voor terug, maar je helpt jouw club hier enorm mee in deze lastige tijd! Een rondje kost €20,- al is het ook mogelijk om halve rondjes, kwart rondjes of meerdere rondjes tegelijk te geven. De donaties gaan naar de clubkas van de gekozen amateurvereniging. Als deze link vandaag verspreid wordt via de website, social media en WhatsApp, dan komen er dit weekend vast al heel veel rondjes binnen!
   
  De actie loopt tot het einde van dit kalenderjaar, de donaties worden in januari 2021 uitgekeerd. Clubplan Nederland neemt hierover contact op met de penningmeester van de desbetreffende club.

  Kom naar de virtuele kantine en geef een rondje voor je club. Volgens FC Groningen en Clubplan Nederland is het toevallig net jouw beurt!