• Kaboutervoetbal is van start gegaan

  Zaterdag 14 september is Corenos van start gegaan met het kaboutervoetbal. Om 09:30 uur kwamen de ouders binnen met de kinderen. De ouders werd in de kantine een kop koffie aangeboden voor de kennismaking. Voor de kinderen was er ranja. Al vrij snel bleek dat de kinderen niet meer binnen te houden waren. We hebben dan ook maar besloten om de training eerder dan 10:00 uur te starten.

  Eenmaal op het veld hadden de kinderen de mini voetballen al snel ontdekt. Het Grote doel was natuurlijk heel interessant en al vrij snel waren de eerste goals een feit. Op de eerste training stonden kennismaking, plezier en het ontdekken van de voetbal voorop. Er zijn wat ren en tik spelletjes gedaan. Verder kwamen dribbelen, aannemen en overspelen ook al lichtelijk aan de orde. Er werd afgesloten met het scoren van een doelpunt.

  Vanuit onze kant hebben wij de eerste training als zeer positief ervaren. Nu op naar 28 september! dan zal de volgende training plaatsvinden van 10:00 tot 11:00 uur. Bijgevoegd aan dit bericht wat foto's van de training.

  Kaboutertrainers: Lotte en Roel

  Opgeven voor het kaboutervoetbal kan nog altijd. Stuur dan even een mail/bericht naar onderstaande:

  Roel Munting 

  Mail:            roel.munting@gmail.com

  Mobiel:        062050817