• De afgelopen periode is er veel gebeurd op ons sportpark. Als laatste project is het hekwerk rond ons hoofdveld vervangen. Een groep vrijwilligers had de reclameborden in de december al gedemonteerd, waarna de werkzaamheden konden beginnen. In 3e week van januari hebben ze de werkzaamheden aan het nieuwe hekwerk afgerond. Er is besloten om een nieuw ophangsysteem aan te schaffen voor de reclameborden. Het oude systeem paste niet meer op het nieuwe hekwerk.

    Een grote groep vrijwilligers heeft in de aanloop naar de 1e competitiewedstrijd van Corenos 1 het nieuwe ophangsysteem geplaatst en de borden hierin bevestigd. Het grote voordeel van dit ophangsysteem is dat de borden er makkelijk in kunnen worden geklikt.

    De reclameborden hangen nu nog maar zo’n 10 cm uit elkaar, hierdoor krijg je een mooier geheel.


    Bordsponsor worden?

    Sponsoren zijn belangrijk voor elke vereniging, zo ook voor vv Corenos. We proberen als vereniging zoveel mogelijk met de sponsoren samen te werken, dit is een win-win situatie voor beide partijen. 

    Door de nieuwe indeling kunnen we meer reclameborden kwijt rond het hoofdveld. Bent u als ondernemer geïnteresseerd om uw naam te verbinden aan vv Corenos dan kunt u contact opnemen via Info@corenos.nl