• Na het enorme succes van drie jaar geleden heeft de activiteitencommissie besloten dat het dit jaar weer tijd is voor de Corenos Highland Games! Op zaterdag 22 juni zullen er allerlei games gespeeld worden waarbij teambuilding, kracht en eenheid centraalstaan, en die zowel geweldig zijn om te doen als om naar te kijken. Publiek is dus ook van harte welkom!

    Alle leden, donateurs en supporters (vanaf 16 jaar) kunnen zelf een team maken van 5 of 6 personen en zich als team opgeven. De Highland Games zullen ’s middags vanaf 14 uur plaatsvinden op het voetbalveld, en voor de winnaar staat er een mooie prijs klaar! Voor deelname vragen we een klein bedrag van €5 per team om de kosten wat te drukken.

    Na de games wordt er een heerlijk buffet georganiseerd door Hotel Restaurant Ekamper, waarna er natuurlijk tijd is voor een drankje en dansje.

    Opgave voor de Highland Games gaat per team van 5 of 6. Geef hierbij ook per persoon aan of jullie ook aan het buffet meedoen. Individuele opgave voor alleen het buffet is natuurlijk ook mogelijk. Opgave kan totuiterlijk 15 juni. De kosten voor het buffet zullen ongeveer 10 p.p. bedragen. Opgeven of een vraag stellen kan bij Kimberly Jans (kimberly15.07@hotmail.com of 06-11715236).

    We hopen op een grote opkomst. Tot dan!