• Zaterdag 1 juni moest Corenos JO15 naar Kantens. De aftrap tegen SJO KRC/ZEC JO15 was om 09.00 uur. Het werd een spannende wedstrijd met veel publiek van Corenos. Corenos kwam de 1e helft niet tot voetballen en de tegenpartij maakte daar, met een aantal zware overtredingen, gebruik van en scoorde de 1-0. Zo gingen ze ook de rust in.

De 2e helft ging het iets beter en scoorde Marc de 1-1 en even later Jurjen de 1-2. Helaas bleef het hier niet bij. Een speler van KRC/ZEC brak door en scoorde de 2-2. Dit was ook de eindstand.

Voor Corenos genoeg om nog voor het kampioenschap te gaan. A.s. donderdag 6 juni is de laatste wedstrijd tegen SJO ASVB/Wedde. Om kampioen te worden moet deze wedstrijd gewonnen worden.