• Corenos JO15 blijft in de race voor het kampioenschap!

    Zaterdag 11 mei speelde Corenos JO15 een uitwedstrijd tegen SJO 't Hogeland JO15-2. Vooraf proefden de leiding en de ouders al enige onderschatting bij de spelers, de thuiswedstrijd was nl. met 18-1 gewonnen dus zou dit varkentje volgens de spelers wel even gewassen worden.

    De 1e minuten waren dus ook voor 't Hogeland en al snel kwamen zij op 1-0 na een lange bal van hun keeper die niet goed werd ingeschat door de achterhoede. Het duurde even maar in de 9e minuut herpakte Corenos zich en scoorde Stefan na een individuele actie. Dit was de aanleiding voor meer want al in de 11e minuut kreeg Corenos een penalty na een mooie aanval waarbij Jurjen, Rohan en uiteindelijk Daan betrokken waren, Daan ging op de keeper af maar werd volgens de scheidsrechter vastgehouden/weggeduwd. Penalty dus, Stefan ging achter de bal staan en gaf de keeper geen kans, 1-2. Nog geen 5 minuten daarna scoorde Roan na een voorzet van Jurjen, 1-3. Een van de mooiste aanvallen van de wedstrijd volgde niet veel later, Mark, Thorsten, Rohan en Stefan combineerden zodanig dat Daan in de gelegenheid werd gebracht om in de 20e minuut de 1-4 te maken. In de 24e minuut scoorde Rohan heel beheerst na pass door het midden van Stefan, 1-5. 't Hogeland doet toch nog iets terug na een fout achterin bij Corenos, de bal wordt niet goed uitverdedigd waarna de spits scoort, 2-5. Voor rust komt Corenos nog een keer tot scoren, dit keer is het Stefan die na een afgeslagen aanval van Jurjen en Rohan vanaf de 16 meter een afstandsschot boven in de hoek plaatst, 2-6.

    Na de rust komt 't Hogeland er niet meer uit maar Corenos is heel slordig, ze creƫren veel kansen maar de eindpass en het afronden is niet goed. Uiteindelijik duurt het tot de 54e minuut waaarin Mark de bal voor de voeten krijgt en een mooi schot in de bovenhoek van de goal plaatst, de keeper is kansloos en het scorebord laat 2-7 zien. Corenos ploetert verder en uiteindelijk kopt Daan in de blessuretijd nog de 2-8 binnen na een voorzet van Mark.