• V.V. Corenos gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. 

  Verantwoord loten verkopen

  Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. 

  Ook zullen we op 19 september een verkooplink delen op onze website en social media, waarmee u online loten kunt kopen. Er zijn prachtige prijzen te winnen met de loten; zo is de hoofdprijs €100.000! Maar het allermooist is natuurlijk dat u met uw aankoop v.v. Corenos een financieel steuntje in de rug geeft. 

  Extra inkomsten hard nodig

  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen veel loten te verkopen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Alvast heel hartelijk dank!

   

   

  Informatie jeugdleden/ouders/verzorgers

  Zaterdag 19 september as. begint de Grote Clubactie en Voetbalvereniging Corenos doet hier dit jaar ook aan mee! Wellicht kunt u zich voorstellen dat we in deze Coronaperiode, waarin alles anders is dan anders, een financieel steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. We hopen dat we dit met de deelname aan de Grote Clubactie kunnen bereiken! 

  De bedoeling is dat alle jeugdleden loten gaan verkopen aan familie/kennissen/vrienden/etc. Aanstaande zaterdag 19 september krijgen de jeugdleden het verkoopboekje uitgereikt door hun jeugdleider. Het is dit jaar mogelijk gemaakt om Corona-proof loten te verkopen.  Alle verdere informatie hierover vindt u in bijgevoegde brief. Leest u deze alstublieft aandachtig door! 

  We bedanken alle verkopers bij voorbaat voor jullie hulp! Mochten er vragen zijn dan kunt u contact opnemen met Sanne Brontsema-Scholtens (sannescholtens715@hotmail.com), zij is binnen Corenos de coördinator van de Grote Clubactie.

   

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur v.v. Corenos

   

  Begeleidende brief ouders/verzorgers jeugdleden