• Van de hoofdtrainer

  Het KNVB heeft besloten dat de competities in het amateurvoetbal niet meer worden uitgespeeld. Er worden geen kampioenen en degradanten aangewezen. Door dit besluit zien wij een goed seizoen in rook opgaan, ondanks dat we begrip hebben voor het genomen besluit van de KNVB.

  Na de degradatie vorig seizoen uit de 4e Klasse waren wij voornemens om zo snel mogelijk weer terug te keren. Daar hebben wij ontzettend veel tijd en energie in gestoken: we zijn nog intensiever gaan trainen, hebben een andere speelwijze ontwikkeld en hebben dit systeem ons eigen gemaakt. Je zag ons daardoor per week steeds beter en aantrekkelijker voetballen. Zowel de spelers als het elftal hebben zich prima ontwikkeld. De resulteerde in aantrekkelijke bekerwedstrijden, zowel in de poule als in de knock out-ronde en in de competitie ging het van een leien dakje. Wij scoorden niet alleen de meeste doelpunten, maar hadden ook de minst gepasseerde verdediging in de competitie. Wij waren dan ook de terechte koploper in deze competitie. Met Zeester, VVK, De Fivel en Groninger Boys, hadden we een hele goede kans op promotie naar de 4e Klasse.

  De mooiste wedstrijden waren de thuiswedstrijden tegen onze directe concurrenten VVK en Groninger Boys en tegen voor de beker thuis tegen zondag 3e Klasser FC Ter Apel’96, die weliswaar verloren werd . Waar wij hopelijk onze trouwe supporters getrakteerd hebben op mooi, aantrekkelijk en aanvallend voetbal.

  Dat zijn ook de mensen die ik namens de staf en de selectie wil bedanken voor hun onvoorwaardelijke support, onze trouwe supporters! In weer en wind, uit- of thuiswedstrijden, ze stonden ons bij elke wedstrijd aan te moedigen. Het seizoen in de 4e Klasse waren jullie niet altijd verwend, maar hopelijk hebben wij dit seizoen aan jullie laten zien dat we wel degelijk goed kunnen voetballen. Ook volgend seizoen hopen wij op jullie support. Bedankt!

  Het hoofdbestuur bedanken wij voor de onvoorwaardelijke steun en vertrouwen. Ook in onze moeilijke periode, waarin degradatie naar de 5e Klasse niet meer te voorkomen was, voelden wij het vertrouwen.

  Alle commissieleden en vrijwilligers; van lijnkalker tot mensen die verschillende activiteiten hebben georganiseerd rondom- en buitenom de wedstrijden van het eerste elftal, de mensen die Corenos op Social Media en via onze eigen website (wedstrijdverslagen) weer op de kaart hebben gebracht. Ook jullie heel erg bedankt!

  En niet te vergeten onze sponsoren, die de club financieel ondersteunen en het mede mogelijk maken dat onze club draaiende wordt gehouden en diverse activiteiten kunnen worden georganiseerd voor al onze leden, jong en oud.

  Last but not least, de technische staf en de selectiespelers! Namens mij persoonlijk een woord van dank voor jullie vertrouwen, inzet en betrokkenheid dit seizoen. Wij waren er heel dichtbij. Heel dichtbij! Maar we geven niet op, zoals we dat ook in de wedstrijden hebben laten zien: hard werken en plezier beleven in dit spelletje. We weten helaas niet wanneer wij weer de trainingen mogen hervatten, maar onze focus ligt op het nieuwe voetbalseizoen. Een nieuw hoofdstuk met voor ons weer nieuwe kansen en mogelijkheden!

  Denk goed om jezelf en om je naasten.

  Tot gauw!

  Marco Pesiwarissa