• Van de hoofdtrainer

  Beste supporters, clubleden, commissieleden, sponsoren en vrijwilligers, 

  Alweer een lockdown! En dat vlak voor de feestdagen waarin we de dagen met onze familie en vrienden willen doorbrengen. Ook de competitie ligt al enkele weken stil. Gelukkig hebben we met het 1e elftal nog wat oefenwedstrijden kunnen spelen. En vanwege de coronamaatregelen werden we genoodzaakt om onze trainingen vroeg in de ochtend om 5.30 uur te organiseren. En dat was een heel groot succes en werd met heel veel enthousiasme door de spelers en speelsters ontvangen. 

  Met het 1e elftal gaan we als Herbstmeister de winterstop in. Hoelang dit gaat duren, zal afhankelijk zijn van eventuele versoepelingen door het kabinet. We kunnen allemaal terugkijken op een geslaagde 1e seizoenshelft, waarin we vanaf de eerste speelronde op de bovenste plek hebben gestaan. De verwachtingen zijn voor ons hoog dit seizoen; de media, de andere clubs, maar ook onze eigen supporters. Gezien de resultaten van de afgelopen drie seizoenen is dat ook niet verwonderlijk. Aan ons om aan die verwachtingen te kunnen voldoen en daar gaan we 100% voor! 

  Ook namens alle stafleden en de selectiespelers van Corenos wil ik jullie hele fijne feestdagen toewensen en heel veel geluk en gezondheid voor het jaar 2022! Mede door jullie support, enthousiasme en inzet rondom de trainingen en wedstrijden, staat Corenos weer op de kaart. 

  Hartelijk dank daarvoor en hopelijk tot gauw! 

  Marco Pesiwarissa