• Zaterdag 9 Maart stond het duel Corenos jo 17-de Fivel jo17 op het programma. De wedstrijd begon om 9:00 onder leiding van scheidsrechter Joran Knot, die dit vervolgens uitstekend deed. De omstandigheden waren ook deze zaterdag weer lastig, want het waaide behoorlijk deze ochtend. Door een aantal afzeggingen waren we met 11 man, aangevuld met twee jongens uit de JO15.

Dan de wedstrijd, Corenos begon niet goed. Er werd niet nauwkeurig gespeeld, het was slordig. De Fivel ging hier iets beter mee om en wist twee keer te scoren. Hierna kantelde de wedstrijd en nog voor rust scoorde Corenos twee keer zodat de ruststand 2-2 was.

Na rust zou het wel eens lastiger kunnen worden omdat we dan tegen de wind in moesten spelen. Dit was niet geval. Corenos bleef kansen krijgen en benutten. Van 2-2 bij rust stond het na 65 minuten 5-2. De winst LEEK binnen, echter  ??hierna ging het helemaal mis. De Fivel scoorde 5-3 en ging er weer helemaal in geloven. Corenos moest steeds verder achteruit. De 5-4 en de 5-5 vielen o.a uit twee corners die niet goed verwerkt werden. Het werd helemaal zuur toen vlak voor tijd ook nog de 5-6 viel. Tijd om gelijk te maken was er niet meer. Zo ging deze wedstrijd uiteindelijk met 5-6 verloren. Komende zaterdag moeten we spelen in Ten Post tegen sjo Steo en gaan we opzoek naar eerherstel.