• Zonder de geblesseerden Bram, Remco en Leontien, speelde Corenos thuis tegen Meedhuizen. In de eerste 10 minuten was het nog wat onwennig maar al gauw scoorde Roan na een pass vanuit het middenveld. Meedhuizen kwam er sporadisch uit en nadat Marc en Xander een speelster van hen in het strafschopgebied onderuit haalden mocht Meedhuizen dus een penalty nemen. Edwin wist de penalty heel goed uit de hoek te halen en daardoor bleef het 1-0 voor Corenos. Hierna werd het snel achter elkaar 2 en 3-0 door Stefan. Corenos combineerde erop los en ook Rohan wist het net te vinden, 4-0 was dan ook de ruststand.

Over de 2e helft kunnen we kort zijn, het was heel slordig en door verkeerd uitverdedigen achterin scoorde Meedhuizen 4-1. Vlak voor het laatste fluitsignaal scoorde Daan nog de 5-1.

De foto's zijn gemaakt door de geblesseerden/wissels.