• Ondanks de vele zieken/geblesseerden begon Corenos fris aan de thuiswedstrijd tegen Omlandia.
    Corenos begon aanvallend en binnen 10 minuten was het al 2-0. Daan heeft beide doelpunten gescoord waaronder een mooi doelpunt waarbij de bal over de keeper heen werd gespeeld en in de kruising terecht kwam. Er werd voornamelijk op de helft van de tegenstander gespeeld, het kon niet missen dat er nog een keer werd gescoord. Vanuit een voorzet van Mark schoot Thorsten de bal in het doel: 3-0. In de 25e minuut kwam de eerste aanval van tegenstander, de bal werd uiteindelijk ver naast doel geschoten. Corenos eiste meteen weer de bal op en in de 35e minuut schoot Mark op het doel, de bal belandde via de paal in het net. 4-0. In de eerste helft waren er wat mooi combinaties te zien er werd alleen wel dicht op elkaar gespeeld.

In de 10de minuut van de 2de helft een kans op het doel van de tegenstander. Maar helaas wil de bal er nog niet in. In de 15de minuut krijgt de tegenstander een mooie kans, maar Edwin stond op de juiste plek om de bal tegen te houden. In  de 20ste minuut van de 2de helft breekt Roan uit en geeft hem mooi voor het doel. Daar is Daan dan om te scoren. Nog geen minuut later is het weer Daan die uitbreekt en zelf scoort. Corenos heeft de smaak van scoren weer te pakken. Weer 2 minuten later weet Remco de bal mee te nemen. Hij komt 1 op 1 voor de keeper, schiet netjes langs de keeper, de bal komt via de lat in het doel. In de 25 ste minuut probeert Roan nog de bal tussen de doelpalen te krijgen, maar de bal gaat net naast. 1 minuut voor het eind neemt Jurjen een vrije trap 25 mtr van het doel. Schiet netjes over de muur maar de keeper raakt de bal en de bal gaat over de achterlijn. De wedstrijd wordt afgefloten met een eindstand van 7-0.  Een wedstrijd met mooie doelpunten.