• Zonder scheidsrechters geen voetbal!

  Elke zaterdag worden er bij Corenos  een aantal wedstrijden gespeeld waarbij er een verenigingsscheidsrechter aangesteld dient te worden. Deze wedstrijden worden over het algemeen gefloten door een vaste groep vrijwillige scheidsrechters. Helaas is deze groep de laatste jaren wat kleiner geworden, waardoor het aantal scheidsrechters te klein wordt. Over één ding zijn we het allemaal eens. Zonder scheidsrechter geen voetbal!  
   
  Het kan een heel leuke hobby zijn als iedereen in de gaten heeft dat het een spelletje is waar 22 voetballers plezier aan beleven, maar ook een scheidsrechter, twee grensrechters en het publiek.
   
  Wij zijn op zoek naar mensen die zich graag willen inzetten om deze jeugd en senioren een leuke wedstrijd te laten voetballen, waar ze waarschijnlijk de hele week naar uitgekeken hebben.
   
  Misschien is scheidsrechter worden wel iets voor jou! Mocht je twijfelen dan kun je altijd om te beginnen één (of meerdere) wedstrijden van de jeugd leiden om te kijken hoe je dit vindt.
   
  Lijkt het je leuk om een keer een wedstrijd te fluiten, neem gerust contact op met mij of iemand anders van het bestuur.
   
  Met vr. gr.
  Rob Knot
  Tel.: 06-55690123